Waarom heeft de pc-gaminggemeenschap een hekel gekregen aan vooraf gebouwde pc’s?

Een Alienware Aurora dwarrelt stof onder mijn bureau. Het kwam aan met turquoise accenten, onyxplaten en een groot aantal accessoires die voorgemonteerd waren door de boetiekbouwer. Ik heb nog nooit mijn eigen machine met de hand gebouwd. Jarenlang deed ik het grootste deel van mijn gamen op een laptop, die vol zat met zoveel technologie dat het voelde alsof ik een betonblok in mijn rugzak droeg. Maar in 2020 besloot ik een officiële sprong in de hobby te wagen. Aurora is zonder twijfel een gaming-pc. Eindelijk had ik eindelijk de weg, de waarheid en het licht gezien.

Dus waarom voelde ik me nog steeds een oplichter? Omdat ik wist dat de puurste distillatie van pc-gaming – het platonische ideaal – niets te maken heeft met games zelf. Om echt het gevoel te hebben dat ik erbij hoorde, moest ik het lef van een machine zoals legoblokken in elkaar flansen, grafische kaarten en RAM op hun plaats klikken, voor het moment van de waarheid waarop ik op de aan/uit-knop drukte en hoopte dat alles probleemloos zou werken. . EEN geprefabriceerd, aan de andere kant blijft het een gruwel voor het leven lang.

Gevechtslinies

Hoe hebben ze geleerd elkaar kwalijk te nemen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *