Jena Sims legt uit waarom ze niet bij de overwinning van Brooks Koepka’s PGA Championship was

Sportentertainment

23 mei 2023 | 10:11 uur

Terwijl Brooks Koepka dit weekend zijn droom van een vijfde PGA Championship najaagde, jaagde zijn vrouw, de hoopvolle Sports Illustrated Swimsuit Jena Sims, ook op de hare.

Sims, 34, reageerde maandag op een aparte TikTok-trol die het model onder druk zette over haar verblijfplaats in het weekend, waarbij de aanstaande moeder uitlegde dat ze haar tijd verdeelde tussen New York en Florida als onderdeel van de lanceringsweekfestiviteiten voor Issue 2023 van Sports Illustrated Zwempak.

“Ja, het opruimen van de prijzenkast was hilarisch en leuk, dat is niet de echte reden waarom ik mijn man de PGA Tour niet heb zien winnen”, zei Sims, verwijzend naar de post van zondag waarin ze lijkt af te stoffen om ruimte voor Koepka’s Wanamaker Trophy.


Jena Sims woont het lanceringsfeest van Sports Illustrated Swimsuit Issue 2023 bij in New York City op 18 mei 2023.
Getty Images voor Sports Illustra

“Ik was eigenlijk een droom van mij aan het najagen. Ik ben een top zeven finalist in de Sports Illustrated SwimSearch, wat betekent dat ik in de race ben om een ​​Rookie voor het tijdschrift te worden. Ik heb Brooks elke kans die ik krijg in de gaten gehouden, maar ik ben zo vereerd om zo’n deel uit te maken van deze gemeenschap en dit weekend was het releaseweekend.

Sims, die er al lang van droomde om in de Sports Illustrated Swimsuit-uitgave te verschijnen, deelde vervolgens een verscheidenheid aan clips en foto’s van zichzelf terwijl ze meedeed aan de festiviteiten terwijl ze zich mengde met andere modellen.

“Er waren drie avonden om alle fantastische vrouwen die in het tijdschrift stonden te vieren. En hoewel ik weet dat het lijkt alsof ik hier speel in chique kleding, is dit eigenlijk veel groter dan dat,’ zei Sims.


Jena Sims woont op 19 mei 2023 een lanceringsevenement bij voor de Sports Illustrated Swimsuit Issue 2023 in Hollywood, Florida.
Getty-afbeeldingen

Jena Sims, die haar eerste kind verwacht met echtgenoot Brooks Koepka, viert de release van de 2023-editie van Sports Illustrated Swimsuit in Hollywood, Florida op 20 mei 2023.
Getty Images voor Sports Illustra

“Het is een geweldige community om deel van uit te maken en dit was echt mijn eerste kans om meer van de badkledingmodellen te leren kennen en quality time door te brengen met het personeel, wat ik deed.”

Sims beëindigde haar bericht met een schot op de critici en zei: “Alleen maar zeggen dat ik hier verkleed ben, is bijna hetzelfde als tegen Brooks zeggen dat hij de PGA speelde om er aan het eind bier uit te drinken. hij deed, maar het is dieper dan dat.”

In het onderschrift van haar bericht zei Sims dat “het hebben van mijn eigen dromen en carrière de reden is waarom we zo’n succesvolle relatie hebben.”


Brooks Koepka neemt deel aan de laatste ronde van het PGA Championship in Rochester, New York op 21 mei 2023.
Getty-afbeeldingen

Koepka – die volgende maand zijn eerste huwelijksverjaardag met Sims zal vieren – vertelde verslaggevers van Oak Hill Country Club in Rochester, N.Y., dat hij een band kreeg met zijn vrouw nadat hij in 2019 de eerste major van zijn carrière had gewonnen.

“Ik belde mijn vrouw en dat was het. Hij is de enige persoon met wie ik op dit moment wil praten,’ zei Koepka.

“Mijn jongens zijn hier, hangen gewoon met ze rond en praten met mijn vrouw.”


Brooks Koepka heeft de Wanamaker Trophy in handen na het winnen van het PGA Championship op 21 mei 2023.
Getty-afbeeldingen

Koepka, die in april als tweede eindigde na Jon Rahm bij The Masters, schoot een 67 in de laatste ronde van zondag voor een totaal van 9 onder.

De overwinning van zondag markeerde Koepka’s derde PGA Championship in zijn carrière en wat hij noemde “waarschijnlijk het belangrijkste”.

‘Excuseer mijn taalgebruik, maar het is alles wat ik heb moeten doormaken. Niemand kent alle pijn. Er zijn veel momenten waarop ik mijn knie niet eens kon buigen. Ja, het voelde goed. Ik voelde me heel goed”, zei de 33-jarige.


Brooks Koepka en Jena Sims bij The Masters in april 2023.
Getty-afbeeldingen

Koepka, die de afgelopen jaren kampte met een blessure, is nu het eerste lid van de door Saoedi-Arabië gesteunde LIV Golf-tour die een groot kampioenschap wint.

Het zijn zeker een paar spannende weken geweest voor Koepka en Sims, die eerder deze maand aankondigden dat ze hun eerste kind samen verwachten, een jongetje.

Meer laden…

https://nypost.com/2023/05/23/jena-sims-on-why-she-wasnt-at-brooks-koepkas-pga-championship-win/?utm_source=url_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site

Kopieer de URL om te delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *