Ik bezit een van de krachtigste gaming-pc’s die voor geld te koop zijn – en ik heb er spijt van

Het is de laatste tijd moeilijk geweest om een ​​pc-gamer te zijn. Dankzij de rampzalige staat van veel recente pc-poorten, wordt het steeds moeilijker om te genieten van games met een groot budget, zelfs als je een van de beste gaming-pc’s hebt. Het is een situatie die duidelijk onzin is, en een die veel gamers er de komende jaren van zou kunnen weerhouden om pc-hardware te omarmen.

Ik ben momenteel dit artikel aan het schrijven terwijl ik een half vermoeide blik werp op het stomme zware tuig dat onder mijn bureau zit. Hij is een kolos die mijn schenen zou breken als ik hem ooit zou proberen op te pakken. Met een Nvidia GeForce RTX 4090 GPU, 12e generatie Intel Core i5-12600K CPU, 32 GB DDR4 RAM en twee ultrasnelle NVMe SSD’s is het een beest van een systeem. Het is ook iets waarvan ik spijt heb dat ik het heb samengesteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *