Heb ik een GPU-steunbeugel nodig?

Nadat u een nieuwe speelautomaat hebt gekocht of gebouwd met enkele van de nieuwste componenten, vraagt ​​u zich misschien af: “Heb ik een GPU-ondersteuningsbeugel nodig?” Dit komt omdat moderne, en vooral high-end GPU’s enorme chokes zijn die kapot gaan na installatie – dit lijkt alarmerend, maar het kan je moederbord en grafische kaart beschadigen, maar het is ook gewoon rommelig. Sommige van de betere grafische kaarten het zijn enkele van de grootste grafische kaarten en kunnen een aanzienlijk gewicht wegen.

Ik heb onlangs een koopje gevonden in de vorm van een open doos RTX 3090 pc bij een winkel in het VK en maakte me een beetje zorgen over de GPU-daling die ik zag van de BFGPU – als resultaat kocht ik een paar verschillende GPU-beugels en begon aan een klein avontuur om de vraag te beantwoorden of je een GPU-ondersteuningsbasis nodig hebt of niet .

Waarom heb ik een GPU-steunbeugel nodig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *