Apple AirTags zijn dit weekend te koop op Amazon

De zomer van 2023 wordt een grote. En daarmee bedoel ik dat het naar verwachting reisrecords zal breken, met bijna 42,3 miljoen Amerikanen die naar verwachting alleen al voor Memorial Day-weekend zullen reizen. Met zo’n zee van reizigers die luchthavens over de hele wereld doorkruisen, kan bagage onvermijdelijk verloren gaan. Het is een gedoe dat velen van ons hebben doorstaan, en het kan veel gemakkelijker worden gemaakt als u bagagevolgers zoals de Apple AirTag hebt om u te helpen uw bezittingen te allen tijde te volgen.


Als reisredacteur hebben deze betrouwbare kleine Bluetooth-trackers me zoveel gemoedsrust gegeven bij het bijhouden van mijn waardevolle spullen dat ik ze nu aan al mijn vrienden aanbeveel. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik neem het begin van de zomer als een teken om mijn toch al overvloedige voorraad Apple AirTags in te slaan – vooral wanneer het Apple AirTag-pack van vier dit weekend in de zeldzame aanbieding is voor minder dan $ 90 .


AmazoneKopen: amazon.com, $ 87 voor een 4-pack (oorspronkelijk $ 99)


Deze vlaggenschip Apple-apparaten kunnen niet eenvoudiger in het gebruik zijn. Zelfs ik, een zelfbenoemde technofoob, kon Bluetooth-apparaten snel en zonder stress met mijn iPhone verbinden. Zolang je een iPhone 6s of later hebt, plaats je gewoon de tag op het item dat je wilt volgen, volg je de installatie-instructies met één tik en voilà, je kunt direct je bezittingen zien in de “Find My” -app van de telefoon.


Ik heb al vier AirTags bij de hand om mijn meest waardevolle bezittingen bij te houden, waaronder een voor mijn bagage, een voor mijn reispakket, een voor de auto (ik vergeet altijd waar hij is op de parkeerplaats) – ach, ik heb er zelfs een aan vastgemaakt de halsband van mijn hond om ervoor te zorgen dat als ze ooit verdwaalt, ik haar kan vinden! Maar ik ben niet van plan daar te stoppen. Ik ben al meer op zoek naar mijn tas, sleutelhanger, werk-ID-badge en cadeaus voor mijn reismaatjes.


Met een afmeting van 1,6 inch bij 1,6 inch bij 0,31 inch en 0,39 ounce per stuk, zijn deze muntachtige AirTags zo licht en compact dat ik nauwelijks merk dat ze er nog zijn. De enige keer dat ik me herinner, is wanneer ik actief naar iets op zoek ben – meestal mijn auto. Hoewel ik er vaak naar op zoek ben in parkeergarages, komt hij ook goed van pas voor het zeldzame geval van diefstal en sleepnoodgevallen. Neem het van mij aan: vorig jaar voordat ik deze tags kocht, werd mijn auto onverwachts weggesleept nadat hij was aangereden terwijl hij op de oprit geparkeerd stond – en de volgende ochtend had ik geen idee waar hij was. Het volstaat te zeggen dat ik er meteen een heb gekocht.


Sinds ik Apple AirTags gebruik, ben ik gelukkig geen bagage kwijtgeraakt (ik ben altijd alert via mijn telefoon als ik mijn handbagage moet controleren). Maar als ik dat doe, heb ik in ieder geval de gemoedsrust dat ik weet waar ter wereld ze terechtkomen, zodat ik weet hoe ik ze kan opsporen, althans volgens succesverhalen van andere zakenreizigers die ik ken.


Trouwens, deze hebben een lithiumbatterij, maar ze zijn klein genoeg om ze nog steeds in de meeste vliegtuigen mee te nemen, dus sla ook je handbagage in. De enkele AirTag is momenteel niet te koop, maar als je er een wilt proberen, hebben ze een kleinere investering van $ 28 per stuk. Voor de goede orde, deze Amazon-deal voor het four-pack is best gaaf, want het betekent dat elke deal neerkomt op slechts ongeveer $ 22.


AmazoneKopen: amazon. com, $ 28


Het verbaast me niet dat deze redders op reis op Amazon 59.900 vijfsterrenbeoordelingen hebben. Een reiziger die toegaf: “Ik weet echt niet hoe ik zo lang zonder hen heb geleefd”, zei: “Ze zijn handig als je vliegt. Ik merkte dat ze mijn bagage lieten zien zoals achtergelaten op de luchthaven van vertrek.’ Ik ben het ermee eens – ik hou persoonlijk van de functie die je vertelt wanneer je een item hebt achtergelaten. Het heeft mijn verloofde meer dan eens aan zijn portemonnee herinnerd.


Een andere klant zei dat ze dankzij dit apparaat zelfs hun gestolen portemonnee konden opsporen. “Het leidde me rechtstreeks naar de juiste auto op de parkeerplaats”, zeiden ze, eraan toevoegend dat AirTags me zoveel tijd en stress hebben bespaard. Ik vind het heerlijk om gemakkelijk mijn app te kunnen checken en te zien dat al mijn apparaten en belangrijke items bij me zijn.”


Serieus, als je niet al met Apple AirTags reist – of zelfs maar deze trackers gebruikt om je waardevolle spullen in het dagelijks leven bij te houden – loop je iets mis. Of je nu een doorgewinterde Apple-fan bent of dit zomerseizoen gewoon aan het testen bent, dit is een goed moment om een ​​pakket van vier te kopen terwijl het te koop is bij Amazon.


Op het moment van publicatie begon de prijs bij $ 87 voor een 4-pack.


Hou je veel van? Meld je aan voor de T+L Recommends-nieuwsbrief en we sturen je elke week onze favoriete reisproducten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *