AMD verplettert stilletjes Intel in het mobiele chipspel

Dave James, beruchte Ryzen-liefhebber

Dave James

(Afbeelding: Toekomst)

Deze maand heb ik voornamelijk Elden Ring gespeeld: Spelen met de nieuwe gaming-laptop van Asus bracht me terug bij de Elden Ring. Nou, het deed me opnieuw beginnen, omdat ik geen idee had hoe mijn personage speelde nadat ik ze maandenlang in de Lands Between had achtergelaten om voor zichzelf te zorgen.

Deze maand heb ik geprobeerd: Deze ROG Ally in de hand. Ik weet dat het een Windows-bull heeft om mee om te gaan en dat de batterijduur slecht is, maar als apparaat is het geweldig. Het scherm is geweldig en zorgt echt voor een echt indrukwekkende aangesloten pc met native 1080p-gamingprestaties. Ik heb ook genoten van het volledig uit elkaar halen van een Framework 13-laptop om het Intel 13th Gen-moederbord te testen (opent in nieuw tabblad) en de andere verbeterde onderdelen die het Framework heeft gemaakt.

Kunnen we even de tijd nemen om te erkennen dat AMD het momenteel absoluut vermoordt in laptopchips? We besteden veel tijd aan het praten over de doe-het-zelf-desktopmarkt in termen van individuele siliciumwinsten, maar het komt zelden voor dat we specifiek pleiten voor mobiele processors.

We hebben het over het algemeen over de laptops zelf en in de tweede plaats over de merken die erin zijn gestopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *